Omgaan met de media

Uw allereerste contact met de pers. Onvoorbereid een interview. Velen vergeten dat niet meer. Niet weten wat wel, en wat vooral niet te doen. Misschien toch voorbereiden? Dat stelt u in staat uw eigen verhaal te doen. Op uw eigen wijze. En los
van de teneur in de vraagstelling.

Klanten

Steeds meer organisaties en branches zien in dat het professioneel kunnen omgaan met de media er nu eenmaal bijhoort. Met de huidige media dichtheid is het niet meer de vraag óf u in aanraking zult komen met de pers, maar hóe u en uw organisatie daar dan mee zullen omgaan. Daarop kunt u zich nu al voorbereiden. Met een mediatraining of begeleiding door deskundigen van Interviewconsult. In het overzicht van de branches kunt u zien in welke bedrijfstakken wij actief zijn.

Ook het afnemen van interviews is een vak apart. Over het algemeen hebben uw mensen immers slechts één gelegenheid om in een vraaggesprek de onderste steen boven te halen. De informatie die in dat ene interview wordt gegenereerd moet betrouwbaar en volledig zijn. De vaak tegengestelde belangen tussen interviewer en geïnterviewde maken het er echter niet gemakkelijker op. Interviewconsult is gespecialiseerd in het opleiden van professionals in deze 'Formule 1 binnen de communicatie'.

Klanten

Nieuwsbrief

Schrijft u zich hier in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt deze gemiddeld éénmaal per maand.