Kees Brandsma

Onze klanten

Overheden & rijksdiensten / Openbaar ministerie / Toezichthouders / Politie  Brandweer / Belangenbehartigers  Vakbonden / Advocaten / Banken  Beroepsverenigingen / Automotive  Toerisme & recreatie / Onderwijs  Zorginstellingen / Vervoerbedrijven

Kees Brandsma

Interviewconsult is het geesteskind van Kees Brandsma. Kees (1964) begon zijn loopbaan bij nieuws- en actualiteitenprogramma’s van de NCRV, AVRO en IKON. Door zijn journalistieke werk ontdekte hij zijn liefde voor het stellen van vragen, die tot doel hebben te onderzoeken en te begrijpen. Na tien jaar werken bij landelijke en regionale radio en televisie gooide Brandsma in 2000 het roer om.

Juist vanwege zijn passie voor het vraaggesprek besloot Kees het ‘berichten over problemen’, te verruilen voor het ‘bijdragen aan oplossingen’. Al snel ontstond Interviewconsult, een klein en specialistisch bureau dat training, consulting en coaching verzorgt op het gebied van professionele communicatie. Kenmerkend is het grote belang dat wij toekennen aan het stellen van de juiste vragen en het formuleren van de beste antwoorden.

Inmiddels begeleidt Interviewconsult tal van individuen en organisaties (hyperlink: onze klanten) op twee belangrijke onderwerpen:

1. Interview- en gespreksvaardigheden voor onderzoekers en in-/ externe toezichthouders
2. Professioneel omgaan met de media

Ruim 26 jaar expertise op het gebied van interviewen maakt Interviewconsult de specialist in VRAAG? en ANTWOORD!

Kees Brandsma

Nieuwsbrief

Schrijft u zich hier in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt deze gemiddeld éénmaal per maand.