Een interview afnemen

Hoe kan ik mij het best opstellen als ik interview? Uw interviewtechnieken leveren meer op als u uw eigen mening kunt opschorten. Wilt ú leren hoe u een interview kunt afnemen waarin u veel meer te horen krijgt?

Interviewtechnieken: regie houden en vragen stellen

Een interview afnemen is hetzelfde als doelbewust vragen stellen. Vaak hoort dat gewoon bij het werk maar of iedereen zich bewust is van zijn interviewtechnieken? Bedenkt u vooraf op welke manier u het interview wilt afnemen? Wanneer uw gesprekspartner niet hetzelfde doel heeft kan diens bereidheid snel afnemen. Doorslaggevend is of u erin slaagt het inhoudelijke interview te combineren met een vertrouwelijke sfeer.

Interviewconsult leert toezichthouders, controllers, adviseurs, personeelsfunctionarissen en fraude-onderzoekers interviewtechnieken toe te passen. Deelnemers ontdekken hoe je gespreksleider in het interview wordt. Worden zich bewust hoe ze zich opstellen en hun invloed op het interview. Met hun interviewtechnieken bevorderen zij bewust de kans op waarheid waarbij zij de risico's op een vastlopend interview minimaliseren.

Kenmerkend voor ons aanbod:
* efficiënt: trainingssessies van een halve dag zijn mogelijk
* relevant: úw organisatie, gespreksonderwerpen en -doelen staan centraal
* niveau: respectvol en scherp; van 'beginnend' tot 'expert'
* nazorg: elke deelnemer ontvangt een individuele rapportage waarin gegeven tips nader worden toegelicht

U leest meer over de mogelijkheden op het gebied van interviewtechnieken in onze brochure.

Interviewtechnieken: regie houden en vragen stellen

Nieuwsbrief

Schrijft u zich hier in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt deze gemiddeld éénmaal per maand.