Relevant en beladen

Wij zijn sterk in gesprekken waar het er om gáát. Bereiden woordvoerders voor op hun contacten met de pers. Managers op sollicitatiegesprekken waar ze écht wijzer van worden. En tot slot toezichthouders en fraude-specialisten op het voeren van effectieve vraaggesprekken.

Interviewconsult: specialist in VRAAG? en ANTWOORD!

Interviewconsult is het geesteskind van oud-journalist Kees Brandsma. Kees (1964) begon zijn loopbaan bij nieuws- en actualiteitenprogramma’s van de NCRV, AVRO en IKON. Door het journalistieke werk ontdekte hij zijn liefde voor het stellen van vragen, met als doel allereerst te onderzoeken en te begrijpen. Na tien jaar werken bij landelijke en regionale radio en televisie gooide Brandsma in 2000 het roer om.

Hij besloot zijn passie voor het stellen van vragen niet langer te gebruiken voor het ‘berichten over problemen’, maar daarmee 'bij te dragen aan oplossingen’. Al snel ontstond Interviewconsult: we verzorgen advies, training en coaching op het gebied van professionele communicatie. Kenmerkend is de grote waarde die wij toekennen aan het stellen van de juiste vragen en geven van de beste antwoorden.

Inmiddels begeleidt Interviewconsult talloze organisaties en professionals in de volgende expertise-gebieden:

1. Interview- en gespreksvaardigheden voor onderzoekers en in-/ externe toezichthouders
2. Professioneel omgaan met de media

Met ruim 26 jaar ervaring en verdieping is Interviewconsult de specialist in VRAAG? en ANTWOORD!

Interviewconsult: specialist in VRAAG? en ANTWOORD!

Nieuwsbrief

Schrijft u zich hier in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt deze gemiddeld éénmaal per maand.