Mediatraining

Mogelijke onderwerpen zijn: de juiste voorbereiding op interviews / do’s and don’ts / werkwijze van journalisten / het geven van persconferenties / antwoord geven of juist een statement maken? / pro-actief omgaan met de media / schrijven van persberichten

Diensten / Producten

Interviewconsult bereidt professionals voor op het voeren van allerlei soorten vraaggesprekken. We bereiden woordvoerders voor op hun contacten met de media. Leren consultants en onderzoekers interviews afnemen. Laten managers en medewerkers P&O ervaren hoe zij gericht-vragenstellend een realistisch beeld van de sollicitant krijgen. En als laatste noemen we de beroepsgroep bestaande uit politiemensen, fraude specialisten en toezichthouders. Zij kunnen bij ons terecht voor trainingen in de expertise 'verhoren'.
 
Stuk voor stuk pittige vraaggesprekken waarbij de gesprekspartners onder forse druk staan. De belangen zijn groot en de uitkomsten vaak verstrekkend. Voor de geïnterviewde zelf, voor diens organisatie of bedrijf, maar ook voor klanten en burgers!

We hebben onze producten en diensten onderverdeeld in twee hoofdcategorieën:
• Omgaan met de media: als u de pers te woord staat
• Leren interviewen: als u zelf vraaggesprekken leidt

 

 

Diensten / Producten

Nieuwsbrief

Schrijft u zich hier in voor onze nieuwsbrief! U ontvangt deze gemiddeld éénmaal per maand.